26 Temmuz 2009 Pazar

Burcu & Ozan 25.07.2009






Dünkü hikayemiz İstanbul'da Riva yolu üzerinde bulunan Mahmut Şevket Paşa köyünde ormanların içinde bir mekandı. Düğün için daha güzel bir yer olamazdı diye düşünüyorum. Hikayemizin kahramanları Burcu ve Ozan'dı. Neşeli, enerjik, keyifli ve sıcak tarzlarıyla düğünlerine bir o kadar daha keyif katmaları onlar için hiç zor olamdı gerçekten. Mekan seçimiyle, orkestra, catering, ses-ışık sistemiyle hatta davetliler için hazırladıkları web sitesiyle: http://www.dugunnerde.com/ her ayrıntısına kadar incelikle planlanmış, çok şık bir düğündü. Kendilerini bu sıra dışı, başarılı organizasyon için ne kadar kutlasak az doğrusu :)

İstanbul'da yılın en sıcak günü ile başladı hikayemiz. Gelin ve damatın gelmesiyle bizde başladık denklanşörlerimize basmaya.










Burcu'nun babasının çok keyifli plak koleksiyonu içinde baktım Micheal Jackson'ın iki hit albümü: "Bad ve Thriller"
Küçükken defalarca kasetten dinlediğim bu efsane iki albümü şimdi plaklarını görünce gözlerim açıldı gerçekten. Herhalde gün geçtikçe daha da değerleneceklerdir. Popun efsanesi Micheal Jackson'ı saygıyla anıyoruz...



Ozan'ın iş arkadaşları gerçekten inanılmaz insanlardı. Bir dakika boş durmuyorlar. Muhabbetler enteresan gerçekten; Hellfire'lar, Chuck, bir sürü ismini duymadığım bilgisayar terimleri,... Bu arada kimse boş durmuyor, düğünü beklereken kağıt oynyorlar, kitap okuyorlar,vb. Süper gerçekten, bir de ben kendimi yerinde duramaz sanıyordum :)
Hepsine buradan sevgiler, selamlar. Gerçekten süperdiniz...





Çok yakında aileye bir kişi daha katılacak ve Ozan da amca olacak :)


Düğünde gelin de fotoğrafçı olunca tabiki bizim de işimiz kolaylaşıyor :)








Ve işte çiftimiz Rocky'nin efsanevi müziğiyle çıkıyor...





Ve ilk dans...



Hikayemiz, süper eğlenceli müziklerle devam ediyor. İnanılmaz danslar, figürler ve senkronize bir şekilde yapılan yöresel danslar. Herkes eğleniyor...



Ozan'ın enrjisi hiç bitmiyor bu arada...



Herkes bu kadar eğlenirken, biz ne yapıyoruz peki???


Biz de deli gibi eğleniyoruz, hem de çok... :)

Burcu ve Ozan'a bu keyifli düğünün bir parçası olmamıza izin veridkleri için çok teşekkür ederiz. İnanılmaz güzel fotağraflarımız var. Nasıl başa çıkacağız hiç bilmiyorum. Her biri birbirinden güzel olan bu fotoğraflara Burcu ve Ozan'ın yakınları çok yakında kendilerine vereceğimiz linkten web sitememiz: http://www.dugunhikayemiz.com/ 'dan ulaşabilecekler.

Burcu ve Ozan, sizlere ömür boyu sağlık ve mutluluklar diliyoruz.
İnanılmaz pozitif enerjinizin hep sizinle olması dileğiyle...

Web sitemizi ziyaret etmek için lütfen tıklayın: http://www.dugunhikayemiz.com/

1 yorum:

peanut butter dedi ki...

Tam benim hayal ettiğim gibi doğal ve samimi olmuş, çiftte gerçekten çok eğlenceli kişilere benziyorlar :)bende böyle bir düğün istiyorum,ancak böyle bir yer bulamıyorum.Mekanın yerini,organizasyonu yapan firmanın adını paylaşma şansı olur mu?Lütfeeeenn :)