13 Temmuz 2009 Pazartesi

Çiğdem & Kurtuluş 12.07.2009




İsmimiz; "dugunhikayemiz.com" olsa da sizlerin de bildiğiniz gibi bazı nişan hikayelerinde de rol alıyoruz. Dün geceki hikayemiz de Çayyolu Wall'da bir nişan yemeğiydi ve hikayemizin kahramanları sevgili Çiğdem ve Kurtuluş'tu.


Mekana erken saatlerde geldik, organizasyon firmasının yoğun çalışması hala devam ediyordu. Masalar düzenleniyor, isimlikler ve binlerce kırmızı gül her yere yerleştiriliyordu. Çiğdem'in çiçek ve çok şık aksesuar seçimleri ile zaten çok şık olan mekan daha da bir güzel hale gelmişti.




Bizim aklımızda ise bulutlar vardı. Hava kapatmıştı ve yağmaması için adeta dua ediyorduk. Yemeğin başlamasını beklerken yağmur iki kere atıştırdı. Hemen ıslanmaması için naylonlar masaların üzerlerine çekildi. Organizasyon firması için zor bir gece olacak gibi gözüküyordu. Gerçi yağmura karşı mekanın içi de hazırlanmış olsa da dışarıda yaratılan müthiş atmosferin yerini tutamayacağı kesindi.



Yağmur ile birlikte çiftimiz de geldi. :) Nişanlarının takılmasından çok kısa bir süre geçmişti ki korkulan oldu ve hep beraber içeriye hızlıca kaçmak zorunda kaldık.


Ama bu gece Çiğdem'i kimse tutamazdı. Yağmur'un kesilmesiyle birlikte kendini müzik eşliğinde hemen dışarı attı. Beraberinde de herkes dışarı çıkmış oldu :) Bir dışarıda, bir içerde nişan yemeğimiz canlı müziğin eşliğinde devam ediyordu. Yağan yağmur hiç bir şekilde çiftimizin ve misafirlerin morallerini bozmayı başaramadı. Özverili Wall çalışanları sayesinde servis de aksamadan devam etti. Kendilerini bu özverili çalışmalarından dolayı tebrik etmek lazım gerçekten.


Bizim için uzun bir gece olmuştu. Gece saat bir olmuştu ve biz hala fotoğraf çekmeye devam ediyorduk :) Yağmurlu, bir o kadar enerjik ve keyifli bir işimizin daha sonuna daha gelmiştik. Tüm misafirlerin veda edip gitmesiyle birlikte bizim işimiz de burada bitmişti. O saate kadar aç olan çiftimizi yemekleriyle baş başa bırakarak ve kendilerine veda ederek mekandan ayrıldık.


Sevgili Çiğdem ve Kurtuluş'a şimdiden mutluluklar diliyoruz. Düğün gününüzde buluşmak dileğiyle,



Sevgiyle kalın... Web sitemizi ziyaret etmek için lütfen tıklayın: http://www.dugunhikayemiz.com/













Hiç yorum yok: